Dato innlegg:2016 -av: O. Tallekstad

Vindfjellrennet starter vanligvis, avhengig av snøforholdene,  på Viddaseter (merket fra fylkesvei 32), og har målgang i Fylkesanlegget for langrenn i Borgen, Svarstad. Løypa er 41 km lang med tre drikkestasjoner.

Vindfjelløpet har også et kortere løypealternativ på 26 km for trim/familie og ungdom. Den korte løypa har samme startsted og samme sted for målgang som den lange løypa. NB: Det korte løypealternativet kvalifiserer ikke som seedingrenn for Birkebeinerrennet og Vasaloppet!

Rennkontor, startnummerutdeling og hovedparkering er i Svarstad sentrum. Det er organisert busstransport fra Svarstad sentrum til startstedet (Viddaseter). Det er gratis bagasjetransport fra startstedet (Viddaster) til målområdet (Fylkesanlegget for langrenn i Borgen).
Etter målgang fraktes løperne ned til Svarstad sentrum i gratis skyttelbusser. I Svarstad sentrum er det gode dusj- og garderobeforhold, samt matservering. Her vil også premieutdeling foregå fortløpende.

Se undermenyene til venstre for mer utfyllende informasjon! Et sammendrag av praktiske opplysninger angående Vindfjelløpet kan lastes ned og skrives ut ved hjelp av linken under.